Facebook Instagram Youtube Google Play

.

Svečano otvoren Autocentar CMV

U prisustvu velikog broja gostiju i zvanica iz poslovnog i političkog života, jučer 5.10. svečano je otvoren CMV Autocentar u PC 96/II u Vitezu te promoviran novi model VW ArteonAutocentar CMV pod ovim imenom djeluje od početka mjeseca srpnja, a radi se o ovlaštenom prodajno-servisnom centru za marke Volkswagen putnički i gospodarstveni program.
Prisutne je pozdravio gdin. Senad Olovčić, generalni direktor kompanije Porsche BiH, uvoznik marke VW za BiH, koji je uputio čestitke obitelji Kafadar na proširenju poslovnih planova. 
 
Svečanosti otvorenja Autocentra CMV prisustvovao je i Predsjednik FBiH gdin. Marinko Čavara, koji je čestitao obitelji Kafadar na ovom poslovnom uspjehu. Čavara je istaknuo kako obitelj Kafadar niže brojne uspjehe u ovim teškim vremenima, što je garancija da će Autocentar CMV biti uspješan. "Gospodarstvenici  su svojim poslovanjem već dio Europe, a na nama političarima je da nađemo zajednički kompromis i približimo se zajednici europskih zemalja" rekao je Marinko Čavara. 
 
Veliku zainteresiranost prisutnih privukao je novi VW Arteon, koji oduševljava prvenstveno svojim dizajnom ali i prostornim konceptom i opremom, te je trenutno najatraktivniji i najekskluzivniji VW model.  
Na samoj promociji , prodan je upravo jedan VW  Arteon a kupac je firma “Racks Production Bosnia” doo iz Jajca  a  vlasnica gđa. Enesa Đulić, prezadovoljna je VW vozilima te vjeruje da će uživati u eleganciji novog modela.
Nakon službenog dijela promocije, druženje je nastavljeno uz prigodan domjenak i glazbu uživo.
 

Prijavite se na naše email liste kako bi redovno dobijali obavijesti o akcijama i popustima.

Mapa poslovnica

Naša firma broji ukupno 71. poslovnicu,a koje su raspoređene u svim gradovima i centrima u BiH. Pogledajte Mapu poslovnica

Kontakt informacije

CM-Cosmetic Market d.o.o.

Poslovni centar PC-96
72250 Vitez, BiH

Telefon: +(387) 030 709 800

Fax: +(387) 030 709 803

Email: marketing@cmbih.com