Facebook Instagram Youtube Google Play

.

U petak, 29.9. svečano je otvorena cm poslovnica na prvom spratu TC Džananović u Zenici. U prostoru površine 620m2 ponuda je na koju su cm kupci već navikli, no ovoga puta u proširenom i većem izdanju: dekorativna i preparativna kozmetika ali i selektivni brendovi koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupci, parfemi poznatih svjetskih brendova, sve za njegu tijela i kose, torbe, nakit i druge sitnice.

Na radost svih kupaca, cm je otvorio svoju poslovnicu u Tesliću, na adresi Karađorđeva bb

Na 265 m2 prostora, kupci mogu pronaći sve sitnice koje su potrebne za ljepotu i njegu, a bez kojih je život nezamisliv: dekorativna i preparativna kozmetika, parfemi,  sve za njegu tijela i kose, sitnice za čišćenje i higijenu doma...

Ovoga četvrtka, 17.8. otvoren je cm u Bijeljini, na novoj adresi u ulici Patrijarha Pavla br.5.

Svečanost otvorenja, podržana je od strane velikog broja kupaca koji su uživali u odličnoj ponudi i poklonima. Posebnost cm-a je velika ponuda parfema, dekorativne i preparativne kozmetike a ovdje možete pronaći i kutak zdravlja cm Pharm, koji nudi veliki izbor zdrave prehrane i dodataka za bolji i kvalitetniji način života. Ljubazne djelatnice cm-a pomoći će svim kupcima u odluci što i kako kupiti te na taj način i uštedjeti.

Najveći domaći drogerijski lanac trgovina-cm, u petak 23.6. otvorio je svoju 78 poslovnicu u Tešnju. CM je svojim asortimanom i odličnom ponudom postao prepoznatljiv kod kupaca, te smo na veliku radost naših kupaca napokon stigli i u Tešanj.

Ove srijede, 14.6. cm je otvorio još jednu poslovnicu u Sarajevu, te se na taj način još više približio kupcima koji imaju naviku i tradiciju kupovine u omiljenom mjestu ljepote i njege.

Iako je ime cm-a kupcima u Banja Luci već odavno poznato, nastojimo proširiti svoju ponudu te doći što bliže kupcima na više lokacija. Tako je u subotu, 3.6. otvorena sedma po redu cm poslovnica u ovom gradu i to na prvom spratu Tropic centra u ulici Ivana Gorana Kovačića bb.

Najveći domaći drogerijski lanac trgovina-cm, u četvrtak, 6.4. otvorio je vrata svojim vjernim kupcima u omiljenoj shopping destinaciji u Mostaru, Mepas Mall-u.

Cm je najveći domaći lanac drogerija, te je svojim asortimanom i odličnom ponudom postao prepoznatljiv kod kupaca.

Nakon nekoliko dana preuređenja, u utorak, 21.2. svečano je otvoren cm koji se nalazi u TC Otoka u Sarajevu.

U susret najromantičnijem blagdanu Valentinovu, stanovnike Bihaća odlučili smo počastiti sa još jednom cm poslovnicom.

Prijavite se na naše email liste kako bi redovno dobijali obavijesti o akcijama i popustima.

Mapa poslovnica

Naša firma broji ukupno 71. poslovnicu,a koje su raspoređene u svim gradovima i centrima u BiH. Pogledajte Mapu poslovnica

Kontakt informacije

CM-Cosmetic Market d.o.o.

Poslovni centar PC-96
72250 Vitez, BiH

Telefon: +(387) 030 709 800

Fax: +(387) 030 709 803

Email: marketing@cmbih.com