×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/slike/LijepaNaMojNacin/4-Pupa

×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/slike/LijepaNaMojNacin/4-Pupa

Super User logo

Vamp Look by Pupa

cm beauty priča “Lijepa na moj način”, donosi vam ponude, savjete, poklone i trikove koje ćemo rado podijeliti s vama.

{gallery}slike/LijepaNaMojNacin/4-Pupa{/gallery}

GABRIJELA SAVJETUJE:
"Vamp look zahtjeva tamnije boje kao što su crna, tamno-smeđa i ljubičasta. Nećete pogriješiti ako pokušate i sa plavom bojom sjenila..."

 cm cosmetic market Pupa1

cm cosmetic market Pupa2


Za vrijeme cm Beauty priče "Lijepa na moj način" kupovinom jednog proizvoda dekorativne kozmetike sudjelujete u darivanju.

Osvojite SUPER POKLONE:

  • 100x POKLON PAKETA dekorativne kozmetike,
  • 50x POKLON BON Artdeco, Misslyn, Wet N Wild, Bell, Catrice i Essence,
  • 50x Prestige parfema.


Račune šaljite u inbox Facebook-a i Instagram-a ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u periodu 21.9.- 28.12.2018.
Izvlačenje sretnih dobitnica bit će: 19.10., 16.11. i 28.12.2018.

U suradnji sa vizažisticom Gabrijelom Šimić, cm će do kraja godine biti nositelj projekta čije je ime "Lijepa na moj način", a koji kroz različite lookove predstavlja sve trendove kvalitetnog nanošenja make up-a.

Moj CM
Cm beauty priča “Lijepa na moj način”, donosi vam ...
Moj CM
Cm beauty priča “Lijepa na moj način”, donosi vam ...

 

Svaki look promovira proizvode koji će se kupcima nuditi po posebnoj, akcijskoj cijeni u omiljenim cm poslovnicama. Uz odlične ponude, tu su zanimljivi savjeti vizažistice Gabrijele Šimić, koji će svakoj ženi pomoći kod šminkanja.

Mislimo i na kupce, tako da ćemo organizirati darivanja uz super poklone. Pratite nas, jer vas očekuje puno toga.

cm artdeco cm makeup factory cm wet n wild
cm bell cm misslyn cm catrice
cm essence cm deborah cm max factor
cm loreal cm bourjois cm pupa
cm maybelline cm rimmel cm eveline

cm Gabriela Simic
Vizažistica Gabrijela Šimić živi u Novom Travniku, rođena je 1990. godine a ovim poslom bavi se već šest godina. Oduvijek je imala želju baviti se šminkanjem i na taj način stvoriti svoj beauty svijet. Prije šminkanja nail art joj je bio prva ljubav a kasnije sa šminkanjem sve je povezala te je samim tim nastala ideja za pokretanje svog posla u studiju ljepote pod imenom "Beauty Bar" u Novom Travniku. 

Za Gabrijelu je svaka klijentica izazov kako bi se postigao cilj: a to je lijepa i sretna žena. Inspiraciju za što bolji i kvalitetniji posao Gabrijela pronađe na svakom svom putovanju kojih je puno te tako sve što vidi primjeni u svome poslu. "Treba vjerovati u sebe i dati zadnji atom snage za nešto što voliš", jednostavna je Gabrijelina poruka svima.

Studio ljepote "Beauty Bar" nalazi se u ulici Stjepana Radića br. 9. u Novom Travniku  Beauty Bar • Gabrijela Šimić